• Toți ochii sunt pe Africa de Sud – Omicron, noua tulpină Covid, este văzută ca inamicul planetar numărul 1. Majoritatea tarilor europene au oprit cursele spre și dinspre Africa de Sud. Acolo e în continuare si campioana Romaniei la rugby.
  • Crăciunul a devenit cuvânt interzis. Ideea vine de la Guvernul Marii Britanii – ca să nu se supere minoritățile religioase. Că se supără copii nu pare o problemă!
  • În schimb, Santa Klaus Iohannis a inceput sa imparta cadourile de Craciun – unele controversate – colonelul care a tinut la sertar imaginile de la incendiul Colectiv a fost facut general de Iohannis.
  • Să ne așteptăm si la restrictii de energie, ca pe vremea lui Ceausescu. Oamenii vor fi rugați să consume mai puțin curent sau vor fi nevoiți să stea pe întuneric. Creșterea prețurilor la gaze și o iarnă geroasă ar putea aduce un scenariu de coșmar – avertizeaza Bloomberg.
  • Fotbalul schimbă regulile anti-Covid în România. Spectatorii au voie să stea pe stadion și după ora legală de închidere. Ora 21 devine ora 22.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA