Felix Damian, Petronela Axinte și invitatul special pe Valentin Urziceanu, regizor, fondator al Festivalului Internațional de Film de Animație – ABIFF.

  • Interviurile de angajare sunt filme SF. Cine minte mai tare și care sunt secretele cele mai ascunse din Războiul Resurselor Umane.
  • YouTube-ul nu mai e chiar pentru oricine. Cea mai mare platforma video le cere diplomă de medic celor care vor să dea indicații despre sănătate pe platforma lor.
  • Zelenski a găsit o nouă metoda prin care să le atragă atenția ucrainenilor ca țara lor suferă de energie. Și-a facut filmuletul zilnic pe intuneric. Are un mesaj si pentru rusi: „uite ce dronă v-am dărâmat”.
  • Mai danezi decât danezii. Economia României crește, dar nu datorită oamenilor – Cresc afacerile în care exportăm câini și pisici în Suedia, Norvegia și Danemarca.
  • La câteva ore după ce a dat 44 de miliarde de dolari pe Twitter, Musk a dat afară primii doi directori. E așteptat momentul în care îi deblochează și contul lui Trump. De azi poate să posteze din nou pe Twitter și Kanye West, cel care a fost suspendat pentru comportament rasist și antisemit.
  • Protestele activiștilor care se plâng că planetă se imbolnăvește au depășit o nouă limită. În săptămâna cea mai activă – apogeul l-a întâlnit ieri un extremist care s-a lipit cu capul de tabloul „Față Cu Cercel de Perlă”, al lui Vermeer.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT