Mădălina Bucur, Felix Damian și Costin Dămășaru sunt în juriul de astăzi.

  • Rusia prinde teren…ucrainean. Lui Putin i-au ieșit calculele mai bine decât pe hârtie. Referendumurile din Ucraina s-au încheiat – peste 90% dintre votanți au cerut anexarea regiunilor Donețk, Lugansk și Zaporojie la Rusia, în timp ce 85% vor ca Herson să fie condusă de Putin.
  • Au bătut în lemn și au dat de ghinion. Peste 300 de firme și persoane fizice – suspectate de furturi de pădure – s-au trezit cu noaptea-n cap și cu poliția la ușă, parchetul, ANAFUL și Garda Forestieră s-au inclus și ele în convoiul celor care declară că nu mai vor că pădurile romanieie să nu mai fie ciopârțite.
  • Fugă după sex s-a transformat în fugă… de sex. Tot mai mulți bărbați sunt interesați de o nouă terie – abstinență sexuală. Totul cu un scop – crește nivelul de testosteron. 
  • Medicii si psihologii ii pun la colț pe profesori! Nu-i mai puneți pe elevi să meargă la școală mai devreme de 8 dimineața! Îi distrugeți hormonal!
  • Meciul banilor: 5 mari investitori americani au venit la București să le dea examen ministrilor. Toți au picat! Care au fost noile promisiuni…
  • De ce ți-e frică scapi doar dacă fugi. Un grup de oameni care făceau jocking a dat trendul într-un oraș din Brazilia – dar nu de dragul sportului, ci de panică. Și-au lăsat cafelele pe mese și au luat-o la fugă. Revenim cu detalii la ȘTIU.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA