La Teheran, o banda de hoti a atacat o camioneta pentru a fura cateva sute de doze de vaccin. Noi suntem oameni pasnici. Le aruncam de buna voie. Iata cateva dintre povestile mele.

  • Guvernantii incep sa afle in ce secol traim si vin cu o masura revolutionara pentru invatamant – informatica obligatorie in scoala primara.
  • Dupa blocurile gri… rasar cinematografe – in Timisoara, lumea dă Netflixul pe socializarea de cartier.
  • Si… femeile care alearga pe tocuri stiu ce vor – nu alearga dupa barbati , ci dupa marele premiu de la campionatul mondial de alergat pe tocuri.

Parisul merge incet spre viitor – de maine, viteza maxima legala in cea mai mare parte a orasului e de 30 km/h. Iata stirile mele.

  • Un fenomen recunoscut de ministrul sanatatii, Ioana Mihaila, intr-un interviu pentru Aleph News – vaccinuri aruncate in chiuveta si certificate de vaccinare eliberate de medici pentru cativa lei.
  • Proteste ample in Franta – 180.000 de oameni au iesit in strada sa strige impotriva masurilor anti-covid.
  • Si… O poveste traznita din America – un barbat si-a dat in judecata parintii pentru ca i-au aruncat la gunoi colectia de reviste si dvd-uri pentru adulti. Instanta i-a dat dreptate, iar parintii trebuie sa ii plateasca acum despagubiri de 30.000 de dolari.

Juriul emisiunii ȘTIU a fost format din: Teona Gherasim, Ștefan Ionescu și Ioana Vișănescu

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.