Laura Buciu, Madalina Bucur, Alexandru Bobe, Prorector al Universității Ovidius din Constanța sunt în juriul de astăzi.

  • România Educată mai are o soră. România Needucată Financiar. Compania Financiară Aegon i-a luat la bani mărunți pe români si a descoperit de ce inflorește sărăcia la noi. Nu merg la dentist și nu isi fac planificare financiară – sunt concluziile. Șase din 10 români nu s-au gândit din ce vor trăi dacă se îmbolnăvesc și nu mai pot să muncească.
  • Vrea si Craiova Untold-ul ei. Azi-noapte s-a incheiat, IntenCity, ultimul mare festival al verii, iar primăria Craiova vorbeste de un profit de peste 5 milioane de euro.
  • „Nu vreau să văd mâinile in aer!” – Momentul teribil in care pilotii s-au luat la bataie in cabină. Noroc ca stewardesele erau si ele antrenate.
  • 29 august 2022 – să tinem minte această dată. Azi armata Ucraineană a spart linia de apărare cu care rușii încercuiseră regiunea Herson, pe care o controlează de aproape o jumătate de an. Invecinat cu Crimeea, Herson este cel mai mare oraș ocupat de armata lui Putin.
  • S-au șmecherit HR-istii! Trucul cafelei iti poate schimba viața la interviurile de angajare – cine spală ceașca se angajează primul.
  • Si de asta e bună muzica. Cine învață să cânte la un instrument muzical în copilărie ajunge mai deștept la maturitate. Totuși studiul, făcut de scoțieni, este contestat de Centrul pentru Îmbătrânire Cognitivă care spune că datele adunate nu sunt încă suficiente.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT