• 5 morți și 102 evacuați din cea mai căutată secție Covid din România – instalația electrică, aeroterme, oxigen mortal – multe ipoteze și un singur adevăr – din spitalele din România iese doar cine are noroc.
  • Politicienii sunt fiare în opoziție și plini de importanță la putere – analizăm reacțiile penibile ale scenei politice în funcție de tura pe care a căzut tragedia – evident, avem jumătate de miliard pentru stadioane dar nu am făcut nici un spital modern.
  • Vaccinul săracilor Astra Zeneca a fost aprobat în Europa, iar serul Johnson e și el gata pentru un an în care România poate vaccina în sfârșit – astăzi am amânat încă 60.000 de oameni pentru că nu mai avem doze.
  • Pelerinaj la spitalul „Matei Balș” pentru a înțelege cum cel mai vânat spital al țării în ultimul an a găzduit o tragedie din altă ligă – frigul cronic, o ipoteză exclusă doar de politicieni.
  • După ce a mințit oficial că nu are infecții în spitalele care omoară oameni, România continuă să uimească – 21 de morți în incendii în 2 luni față de 29 de soldați morți în ultimii 18 ani.
  • Vrem să înțelegem de ce a fost amendat șeful comisiei parlamentare de cultură pentru că a spus „Fecioara Maria, o mamă surogat.”

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Andreea Olteanu, Gabriela Pătrulescu și Marius Oprea.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP