Grecia, destinaţia preferată a românilor, a intrat pe lista roşie. Dacă eşti vaccinat sau ai trecut prin boală, scapi de carantină.

  • ASIA EXPRES. România rămâne fără muncitori. Nimic surprinzător. Noutatea-i că îi vom plăti pe muncitorii asiatici cu bani din pomposul PNRR să ne facă autostrăzi.
  • VOLUNTAR, DAR OBLIGATORIU. Vaccinarea e voluntară, dar obligatorie. Giganţii Facebook şi Google nu mai primesc la birou angajaţi nevaccinaţi. Cei care nu se conformează sunt liberi să plece sau să lucreze de acasă.
  • PREA BUN, PREA CA LA ŢARĂ. Vara la ţară se transformă în viaţa la ţară. Apetitul românilor pentru mutatul la sat e tot mai mare.

A comandat banane, dar a primit cocaină. Jumătate de tonă. În stare pură. Cel care a recepționat marfa, într-un depozit din Chiajna, a sunat la 112.

  • PE CONTRASENS, SPRE ÎNCHISOARE. Toţi şmecherii de pe autostrăzi care merg pe contrasens să fie acuzaţi de tentativă de omor! E, deocamdată, propunerea unui ONG, care are toate şansele să devină lege.
  • CFR ŞI-A GĂSIT NAŞUL. CFR reaprinde războiul politic Cîţu-Drulă. „Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”. Replica lui Cîţu a pornit un concurs de trolling pe Facebook, dar şi pe culoarele politicii.
  • NU E BANC LA RADIO EREVAN. FCSB a trăit o ruşine istorică. A fost eliminată din Europa Conference League de cazacii de la Șahtior Karagandy.

Juriul emisiunii a fost format din: Mihai Zânt, Ana-Maria Rus și Bogdan Ciucă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT