Mădălina Bucur, Sebastian Ujică și Alexandru Ghiță, fondator al Fins și al Grupului Educativa, sunt juriul de astăzi.

  • Toate serialele românești produse în ultimii 5 ani de HBO Europe au dispărut azi dimineață de pe platforma HBO MAX. Printre ele se numără seriale ca „Umbre” , „One True Singer” sau „RUXX” , care a fost lansat în urmă cu doar 4 luni, odată cu lansarea HBO MAX la noi în țară. Echipele implicate în realizarea acestor seriale au făcut o petiție către CEO-ul Discovery prin care-i cer acestuia să revină asupra deciziei care „șterge o parte a istoriei noastre recente„.
  • Vin zile toride în România. În loc să înverzească orașele, autoritățile se pregătesc să stropească asfaltul – efect de saună garantat! Asta în timp ce țările din vest taxează risipa de apă.
  • Vă avertizăm să nu mai avertizați nimic! Așa se pot traduce amendamentele aduse de comisia juridică la legea avertizorilor de integritate.
  • Petrecerea s-a terminat. AirBNB schimbă legea cazărilor. Nu mai ai voie să ridici paharul după ce apune soarele.
  • Aglomerație cum nu s-a mai văzut în ultimii 20 de ani în Portul Constanța. Nu te bucura prea tare, nu am crescut noi brusc exportul. Războiul din Ucraina e de vină – Portul Odessa nu mai este funcțional, așa că toate schimburile se fac acum prin portul Constanța, unde nu mai este loc să arunci un ac.
  • A băut, dar a și condus. Florin „Superman” Cîțu a băut în Statele Unite și a condus în Romania Guvernul și PNL-ul. Acum partidul i-a cerut să predea carnetul de șef al Sentaului.
  • Rămâne cum a stabilit Uniunea Europeană: vrea – nu vrea, poate – nu poate, România trebuie să treacă la mașini electrice din 2035.
  • Și… miliardarii intră în burn-out. A obosit să facă miliarde și vrea să stea restul vieții pe plajă – „Am vârsta lui Musk, eu imi permit sa ies la pensie”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN