• Vremea rea mai ține până mâine. ANM a emis două coduri, unul portocaliu și unul galben care expiră la miezul nopții, respectiv mâine dimineață. Ne așteaptă ploi torențiale, vijelii puternice, descărcări electrice și în unele locuri grindină.
  • Twitter a primit o amendă de 150 de milioane de dolari în Statele Unite pentru că a folosit ilegal datele utilizatorilor pentru targetarea de reclame. Twitter a mai primit și în 2020 o amendă de 400.000 de lire sterline pentru încălcarea regulamentului GDPR.
  • Sute de lituanieni au pus mână de la mână și au strâns în 3 zile și jumătate 5 milioane de euro pentru a cumpăra Ucrainei o dronă Bayraktar. Achiziționarea dronei va fi făcută de Ministerul Apărării din Lituania.
  • O gospodină din Botoșani i-a înnebunit pe vecini cu mirosul bucatelor gătite. Atât de tare încât au chemat pompierii. Gospodina a băgat pâine la cuptor, însă a uitat să închidă ușa cuptorului înainte să plece de acasă. S-a ales cu fum în tot blocul și pâine arsă.
  • Australia salveaza copiii Americii. Președintele Joe Biden a anunțat că SUA va primi din Australia 1,25 de milioane de cutii de lapte praf pentru bebeluși. SUA se confruntă cu cea mai mare criză de lapte praf din istoria recentă.
  • Un virus misterios declanșează o pandemie care îi omoară pe bogații lumii – este scenariul unui nou film în care va juca Macaulay Culkin. Filmările încep în toamnă, din distribuție fac parte și Rosamund Pike, dar și Daniel Brühl.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA