• Eram bogați și nu știam! Banca Mondială plasează România în topul surprizelor când vine vorba despre economie. Avem mai mulți bani decât maghiarii și slovacii, dar și o întrebare – de ce NU se vede în portofele?!
  • O altă campanie de vaccinare virusată în România. Ministerul Sănătății a aprobat extinderea vaccinării anti-HPV doar ca să-și daa seama că NU are de fapt vaccinuri. În timpul ăsta, la fiecare 5 ore o româncă moare din cauza cancerului de col uterin!
  • Și spune-mi pe ce stradă stai ca să-ți spun cu cât scade valoarea locuinței. Englezii au descoperit un fenomen bizar – de ce fug toți de strada ULMILOR
  • Până la capăt – strigă echipa câștigătoare din PNL. Cîțu și ai lui au făcut lista noului guvern. Generalul Ciucă merge în parlament cu mai mulți miniștri din actualul executiv. În timpul ăsta, Ciolacu parcă s-a mai răzgândit: ar vrea și el la guvernare.
  • Cine-i mai rapid – lotul de ciclism al Italiei sau hoții români?! Ai ghicit! Cum au ajuns românii să fure biciclete de jumătate de milion de euro. Au vrut să le vândă la superofertă, dar s-au trezit cu mascații la ușă.
  • Și pentru că vine Halloweenul îți zic așa – scapă cine poate! Cum arată cele mai înfricoșătoare escape room-uri pe care românii le pot vizita. Atenție – doar cu vaccin.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT