ȘTIU, 3 februarie, cu Alex Anghel și Tamara Ceaicovschi

Felix Damian, Răzvan Țupa și Corina Popa, Profesor și lingvist, fost purtător de cuvânt la Ministerul Educației, sunt în juriul de astăzi.

  • Se cutremură prietenia de la guvernare PSD-PNL. Bugetul Primăriei lui Nicușor Dan a fost votat după ce consilierii PSD au iesit din sală. ()Asta după ce PNL-ul lui Ciucă contestă taxa dorită de PSD-ul lui Ciolacu – impozit 1% din cifra de afaceri pentru firmele mari.
  • Crește tensiunea între americani si chinezi – asta după ce un balon de supraveghere chinezesc s-a plimbat două zile pe cerul Statelor Unite. Pentagonul a refuzat să-l distrugă în aer – așa cum a cerut Biden. Chinezii se scuză: era un balon meteo – care s-a rătătcit.
  • Fii mai atent în restaurante! Au apărut „Teroriștii sushi”. Nu fac rău oamenilor doar sperie clienții cu arma lor: saliva. Nu-ți mai vine să te lingi pe degete.
  • Am presupus cu toții, dar acum e un studiu măsurat. Copiii au pierdut o tremie din materia care trebuia sa fie invățată în timpul pandemiei. Americanii au testat 15 țări înainte de concluziile îngrijorătare.
  • Vrem o țară ca afară, dar și România e o destinație atractivă. Din cei aproape un milion de turiști străini care au vizitat România în decembrie nemții sunt pe primul loc. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a promis azi că refugiile de pe drumurile României vor avea condiții mult mai atractive pentru turiști.
  • Medicii și-au pus mâna în cap când au tras linie și au văzut câți copii s-au imbolnăvit grav din cauza vapatului. Anul trecut fumurile cu arome au băgat în spital de 4 ori mai mulți minori britanici decât în 2021.