Felix Damian, Răzvan Țupa și Corina Popa, Profesor și lingvist, fost purtător de cuvânt la Ministerul Educației, sunt în juriul de astăzi.

  • Se cutremură prietenia de la guvernare PSD-PNL. Bugetul Primăriei lui Nicușor Dan a fost votat după ce consilierii PSD au iesit din sală. ()Asta după ce PNL-ul lui Ciucă contestă taxa dorită de PSD-ul lui Ciolacu – impozit 1% din cifra de afaceri pentru firmele mari.
  • Crește tensiunea între americani si chinezi – asta după ce un balon de supraveghere chinezesc s-a plimbat două zile pe cerul Statelor Unite. Pentagonul a refuzat să-l distrugă în aer – așa cum a cerut Biden. Chinezii se scuză: era un balon meteo – care s-a rătătcit.
  • Fii mai atent în restaurante! Au apărut „Teroriștii sushi”. Nu fac rău oamenilor doar sperie clienții cu arma lor: saliva. Nu-ți mai vine să te lingi pe degete.
  • Am presupus cu toții, dar acum e un studiu măsurat. Copiii au pierdut o tremie din materia care trebuia sa fie invățată în timpul pandemiei. Americanii au testat 15 țări înainte de concluziile îngrijorătare.
  • Vrem o țară ca afară, dar și România e o destinație atractivă. Din cei aproape un milion de turiști străini care au vizitat România în decembrie nemții sunt pe primul loc. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a promis azi că refugiile de pe drumurile României vor avea condiții mult mai atractive pentru turiști.
  • Medicii și-au pus mâna în cap când au tras linie și au văzut câți copii s-au imbolnăvit grav din cauza vapatului. Anul trecut fumurile cu arome au băgat în spital de 4 ori mai mulți minori britanici decât în 2021.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN