• Mai avem și peste 4 ani o șansă. Naționala României părăsește EURO 2024, după ce a pierdut aseară în optimile de finală, 0 la 3 în fața olandezilor.
  • În dragoste… și-n politică totul este permis. Macron se aliază cu stânga politică și sacrifică peste 200 de candidați, totul pentru a nu pierde în fața lui LE PEN.
  • Vine ea vacanța, dar asta nu mulțumește Franța. Și nici Germania! Europenii au cele mai multe zile de concediu anual, dar vor încă și mai multe! Se declară obosiți, stresați și nemulțumiți. La polul opus sunt japonezii, care deși au concedii mai mici, sunt mai relaxați la job.
  • Deși elevii români de clasa a 12-a se chinuie încă la probele de BAC, pentru o școală din Cluj „a venit deja vacanța.. cu trenul din Franța”. A luat în serios versul „hai copii la joc, cărțíle pe foc!!!”… mai exact a aruncat un întreg container de cărți pe care nu le mai caută niciun elev la bibliotecă.
  • Orban și-a luat în serios jobul, de când a preluat președinția Uniunii Europene. Toată Europa se întreabă ce l-a apucat să-l viziteze pe Zelenski în Ucraina, o întâlnire neanunțată! Orban declară sus și tare că pacea pe continent e marea preocupare a lui, în cele șase luni în care Ungaria va deține președinția Uniunii.
  • Unde e cap – stai bine și pe picioare. Legătura neuronală dintre creier și noul picior bionic testat de MIT merge le perfecție. Poți să joci și fotbal!

Recomandări

NETANYAHU ÎNTÂRZIE ACORDUL DE PACE
PSD ÎȘI ALEGE NOUA CONDUCERE
BIDEN NU RENUNȚĂ LA PREȘEDINȚIE
CODUL ROȘU DE CANICULĂ SE EXTINDE
CE PLAN ARE VIKTOR ORBAN?
ROMÂNIA E LIVE PE YOUTUBE