Marcela, Balazs și Andrei Ruse – scriitor, editor, promoter cultural, coloborator canalul Zaiafet, sunt în juriul de astăzi.

  • Prim-ministrul Ciucă s-a speriat azi din nou de cuvântul PLAGIAT. Mesajul vine de la primăria-minune Ciugud. Localitatea cea mai digitalizată din România spune că ION – robotul de inteligență artificială cu care s-a lăudat prim-ministrul Ciucă – a fost prins că a furat – nu a respectat drepturi de autor.
  • Ai încredere în justiția din România – te poate scoate din orice. Azi, povestea soferului agresiv iertat de lege. A ieșit că de fapt mașina era mai agresivă – „Nu vă mai ambalați!”
  • Te întrebi ce să faci in acest weekend? Ține cont și de studiul revolutionar al unui antrenor american care spune că pentru slăbit alimentația e mai importantă decât sportul.
  • „Măsoară de 3 ori și sapă o singură dată!” a fost concluzia întâlnirii între guvernul României și cel ucrainean – legată de Delta Dunării. Cele două părți s-au întâlnit azi să tragă concluzia că undeva pe la mijlocul lunii ar trebui măsurate canalele Chilia și Bâstroe – că poate așa e – poate ucrainenii le-au adâncit, așa cum apare în documentele lor.
  • Despre Ucraina discută și marile puteri mondiale – America și Germania. Cancelarul Scholz a ajuns la Washington unde se intalnește cu Biden. Ușile vor fi închise, dar concluzii tot vor trage – le ascultăm aici la ȘTIU.
  • „E legea junglei aici în România” – e strigătul unei clujence care s-a mutat în Marea Britanie, dar în România nu este acceptată așa cum e ea ACUM. Nu poate sa isi schimbe documentele cu numele nou – după operația trans care a făcut-o… bărbat!

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN