• Liber la visare: de la anul putem să sperăm la autostrăzi și trenuri de viteză. Coaliția a început deja doscuțiile despre bugetul anului viitor. Ministerul Transporturilor și Infrastructurii are parte de cei mai mulți bani, cel puțin așa arată draftul inițial. Și aerul va fi mai curat în România, dacă ne uităm la proiectul de buget: Ministerul Mediului e pe doi în topul alocărilor bugetare.
  • Cum obții un medicament pentru o boală rară în Romania? Dai statul in judecată. E cazul unui copil din Alba, cu o afecțiune rară la ochi. Casa de Asigurări deconta în mod normal tratamentul, dar nu pentru boala lui.
  • 10.000 de dolari ca să mergi în tabăra miliardarilor. Fondatorii start-up-urilor de succes din tech din State fac de grup alături de alți lideri care au probleme cu depresia, tulburările bipolare, anxietatea și abuzul de substanțe.
  • Doar 5% dintre părinți aleg pentru copiii lor cursul de Educație pentru sănătate. Aici, cei mici ar trebui să învețe noțiuni de igienă, deprinderi nutriționale, mijloace de a lupta împotriva adicțiilor și noțiuni de educație sexuală.
  • S-a întâmplat și asta! Primul copil născut din două mame! Avocații calculează deja cât va moșteni.
  • Sărbătorile vin repede chiar dacă ești Singur Acasă. Cum împarți pizza cu Kevin în cinematograf, felie cu felie!

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"