• „Sunteți buni, dar ineficienți” Elevii din România iau notă proastă de la Banca Mondială: La ce vă folosesc olimpiadele?
  • Dezbateri aprinse in America după pachetul de ajutor financiar acordat pentru Gaza. Biden amenință că va folosi dreptul său de veto in Congresul american dacă nu va fi ajutată in continuare cu bani si Ucraina. ()Azi a vorbit pentru prima oară de la conflictul din orientul mijlociu si liderul Hezbollah. „Dacă suntem în război? Normal, de pe 8 octombrie”.
  • „Când mă uit la stele.. vorbesc cu ele” – e noul trend al femeilor antreprenor. Cine face asta nu ia nicio decizie fără să verifice cum sunt aliniate planetele. Ziua în care sună alarmă e cea în care Mercur e retrograd. Atunci, totul se oprește, nu semnează contracte noi – pentru că, spune ea, „lucrurile pot merge rău. Când văd asta simt că am nevoie de un psiholog.
  • Partidul unic PSD-PNL s-a destrămat. Azi PNL-istii s-au decis că vor merge pe liste separate la alegeri, si nu alături de partenerii de coalitie, de la PSD. Pică sau nu guvernul, Ciucă vrea să fie președinte.
  • Când rămâi fără cuvinte ai nevoie de noi emoji. Oboseala, poluarea și amprentele în prim-plan.
  • În plin scandal sexual al preoților catolici, papa nu uită de fotbal. Întrebat cine a fost mai mare, messi sau maradona, Papa Francisc a tradat Argentina lui natală cu un răspuns bombă: PELE e cel mai mare!

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"