• Unde îți petreci Paștele? Dacă ți-aș spune că la Londra, aș avea una din cinci șanse să îți ghicesc destinația! Agenția E-Sky a făcut topul destinațiilor pe care le aleg românii de Paște – pe locul întâi e Londra, urmează Milano, Paris și Roma.
  • Suntem cu… doi lei mai aproape de ținta unei investiții de 2,5 la sută din PIB, pentru apărare! Banca Națională a emis două monede aniversare, dedicate aderării României la NATO.
  • Ești curios să știi cum e viața de spion în Rusia? e mai simplu decât crezi – nu ai decât să urmărești podcastul unei foste agente ruse, pusă pe dezvăluiri.
  • Programul „copy-paste” – noua strategie de la județ! Consilierii de Ilfov se laudă cu un nou proiect: un campus pentru educație. Sună frumos, doar că la conferința de presă, invitații nu au văzut decât niște poze chinezești, luate fără drepturi de pe net
  • Sfatul chat-botului transformat în preot: Să nu-ți faci chip… NECIOPLIT! Și-a băgat în sperieți enoriașii cu sfaturi păcătoase: i-a îndemnat să-și boteze copiii cu nume de răcoritoare și a lăudat efectele… spirituale ale masturbării.
  • Spune-mi ce obiceiuri ai ca să-ți spun cine ești. Site-ul Bored Panda a făcut făcut topul celor mai enervante obiceiuri, iar de această dată femeile sunt în lumina reflectoarelor. Informațiile „sensibile” au fost oferite de iubiții și soții lor, însoțite de fotografii din toată lumea.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME