Magda Gheorghiță, Șerban Picu și Daniel Funeriu, fost Ministru al Educației, Cercetării și Inovării din România, sunt juriul de astăzi.

  • Încă un capitol la care Clujul câștigă în războiul de la distanță cu Bucurestul. Creșterea adusă de anul-criză 2022 este mai bine simțită de proprietarii de apartamente din Cluj – decât oriunde în țara asta. Din celebra garsonieră de 11 metri pătrați poți să faci acum două case.
  • Guvernul Ciucă nu mai stie cum să facă rost de bani. La 3 saptamani după ce a imprumutat 4 miliarde de euro, se împrumută din nou pe piețele externe.
  • Continuă serialul absurdului după primul meci de fotbal suspendat – pentru că o parte din spectatorii de la Craiova au injurat minoritatea maghiară. Patronul oltenilor, Mititelu, consideră că suporterii lui au făcut blatul cu organizatorii – Sepsi Sf. Gheorghe.
  • România Educată își riscă existența. De dragul indicațiilor primite de la Uniunea Europeană, Guvernul Ciucă vrea să desființeze Licceele Pedagocice – care produceau invățători și educatori – până acum – și rezultate. Cadrele didactice nu stau în banca lor – promit revoluție!
  • Zelenski incepe să se obisnuiască si cu refuzuri. Americanii spun că tancurile Abrams pe care le vor trimite ei – in număr de 31 – vor ajunge pe front poate peste un an. O nouă veste proastă si de la nemti: „Să nu vă așteptati la avioane de luptă de la noi!” – zice Scholz.
  • Roboții sentimentali seduc fetele mai bine decât bărbații! Un software a câștigat războiul E ăsta sfârșitul declarațiilor de dragoste?

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL