• Activiștii ecologisti dau un nou ordin: „Nu mai faceti copii, că supărăm munții. Suntem destui, pe planeta asta. E scump si mai și poluăm”. E o tendință luată in seamă, mai ales acum când își fac loc in casele oamenilor tot mai multe animale de companie. Producția de hrană pentru animale s-a triplat în ultimul an.
  • Îți mai arăt o tendință care se rostogolește în online. Tinerii din Generația Z spun NU ședintelor din afara programului. ”Nu-mi spune tu azi ce să fac eu mâine.” Replica prin care angajatorii sunt obligati sa-si lase oamenii la piscină și la film.
  • Și o speranță pentru cei care suferă mai mult. Mănușa magică inventată de savanți aduce zambetul pentru toți nevăzătorii.
  • Cu cipurile lui Elon Musk. Cel mai bogat om din lume a implantat primul cip Neuralink in creierul unui om. Musk s-a mandrit in social media cu realizarea lui: „Există o activitatate cerebrala promițătoare”
  • Poate îi șochează pe cei îmbătrâniți, dar in nici un caz pe tineri – ei au parte si de cursuri de Inteligență Artificială. Open AI, companie-mamă a lui ChatGPT lansează în magazinul propriu mai multi chatboți care le explică oamenilor ce e și ce face inteligența artificială. Cine crede, ăla e. 🙂
  • Am rezolvat, nu se poate. Nici Democrativa Ciucă-Ciolacu, nici plimbările tip vizită ale lui Iohannis, nici 4 ani de Kovesi procuror-șef la Bruxelles nu au făcut o românie mai curată. Suntem pe locul 3 din coadă în topul nedorit al corupției din UE. Doar ungurii și bulgarii stau mai prost ca noi – anunță Transparency International.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?