• Tanăr vreau mereu sa fiu, dar ce mi-aș dori să arăt ca tata.Asta e noua dorință a tinerilor din Generatiei Z care se plang ca parintii lor arata mai bine decat ei.
  • De ce „salariul motivant” nu mai principalul criteriu prin care să obții serviciile unui angajat model – românii pun un preț tot mai mare pe programele de pregătire profesională, oferite de companii.
  • Ce legătură este între hrana sănătoasă și surâsul Mona-Lisei? Răspunsul nu-ți va stârni un surâs, poate doar unul amar! Vine de la două activiste care sunt criticate că au vandalizat lcurarea lui Da vinci ca să promoveze alimentația sustenabilă.
  • A mai picat un mit – și femeile vor sa faca sex la fel de mult ca și bărbații. „mă doare capul” nu e o scuză, e doar un fel de a spune că așteaptă mai multă inițiativă de partea cealaltă. Nu e glumă, e un studiu făcut de specialiști.
  • Spuneți adio pauzelor de țigară. Rishi Sunak vrea să interzică țigările electronice de unică folosință. Măsura vrea să descurajeze tinerii care se apucă de vaping tot mai mult.
  • Scenarii, scenarii, dar America nu se joacă atunci când vine vorba de război. Vor să mărească numărul de arme nucleare pe care le au în Europa, în perspectiva unui eventual atac rusesc. Experții din Statele unite fac scenarii de luptă și în Pacific.

Recomandări

AUSTRIA MENȚINE VETO-UL
UNGARIA RATIFICĂ ADERAREA SUEDIEI LA NATO
CEL MAI CĂLDUROS FEBRUARIE DIN ISTORIE
DETALII DESPRE MOARTEA LUI NAVALNÎI
IOHANNIS MERGE LUNI LA PARIS
CUM AJUTĂ CIA ÎN LUPTA CU PUTIN?