Războiul din Ucraina schimbă numele străzilor din România. Cum ajungi de la Regele Mihai pe Calea Victoriei? Treci prin… Ucraina. Primarii din Bucuresti, Nicușor Dan și Clotilde Armand, vor să îi facă pe plac lui Zelenski – omul care cere tuturor capitalelor să le facă în ciudă rușilor.

S-a modernizat lumea, s-au modernizat și hoții. Asistăm la furtul secolului în criptomonede – 650 de milioane de euro au dispărut și nimeni nu știe unde. Să vină poliția din Metaverse să găsească hoții!

Spaniolii inventează cultura cu forța – la majorat primești 400 de euro ca să mergi la concerte, să iți iei discuri de vinil, cărți sau muzică pe suport digital. Inclusiv manele.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Bombardată cu 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană, România are o problemă: Guvernul Ciucă si oamenii lui nu aveau îndeplinit niciun obiectiv pe primele 3 luni de PNRR, dar azi a fost alarmă la Guvern și am aflat că totul s-a rezolvat. Din pix. Cine știe cum o fi în realitate…

Uitați de trimestre, uitați de semestre! Ministrul Educației, Câmpeanu, a inventat o nouă programă prin care să îi facă pe copiii români cei mai geniali din lume – noul an școlar va fi împărțit în 5 – poate așa, copiii vor crește într-un an cât alții în 5.

Cum ar putea arăta lumea fără medicamente? Specialiștii în neuroștiințe au dat năvală în cutia cu amintiri – nostalgia iți poate lua durerea cu mâna.