Răzvan Țupa, Mădălin Mihai și Andrei Tudor – dirijor și compozitor – sunt juriul de astăzi.

  • De azi, e oficial – Putin a semnat decretele de anexare a celor patru regiuni ucrainene – Donetk, Lugansk, Herson și Zaporojie. Putin a ironizat atitudinea Occidentului decadent care promovează și a proclamat Rusia drept țara care se luptă pentru valorile familiei.
  • Europa stinge lumina. La orele de vârf. Care sunt ele încă nu s-a stabilit. România susține plafonarea prețului, a spus ministrul Virgil Popescu după întâlnirea cu europenii.
  • Phil Collins și foștii colegi din Genesis au vândut cel mai scump bilet de concert al trupei britanice. Ei au cedat drepturile muzicale ale formației dar și cele individuale pentru 300 de milioane de dolari.
  • Trenurile din România au picat examenul sanitar. Inspectorii ANPC au amendat CFR Călători cu 30.000 de lei pentru podele de linoleum murdare, grupuri sanitare dotate cu vase de wc și lavoare vechi, ruginite și neigienizate.
  • Ca să evite scandaurile, Biserica își dă update. BOR vine cu un nou set de reguli pentru spovedanie. Preotul nu are voie să te cheme unde vrea el – trebuie doar în biserică – alături de icoane.
  • Spatiul nu mai e ultima frontieră pentru alcool. A fost inventată sampania care poate fi băută în spațiu. Se păstrează în sticlă de aluminiu și amețește gravitația.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.