• Limba noastra-i o povară! Azi de ziua limbii române ar trebui să vorbim – românește, e drept – despre importanța și valoarea limbii române. Iohannis le-a dedicat românilor doar un mesaj pe site-ul Președinției. A luat batăie de la președintele Republicii Moldova – Maia Sandu a câștigat de Ziua Limbii Române cu un mesaj emoționant.
  • N-a fost ușor! Asta zice Nicușor Dan, de la Primăria Capitalei. A făcut astăzi bilanțul primelor 10 luni și le-a explicat bucureștenilor de ce n-a fost prea activ – a fost ocupat cu număratul datoriilor.
  • Ce e val, ca festivalul vine! Nouă zile au rămas până la cel mai mare eveniment al pandemiei în România. Untold 2021. „Prețul va fi închiderea școlilor” – se teme medicul Octavian Jurma.
  • Azi e ziua care separă viața de moarte în cel mai fierbinte loc din lume, Afganistan. Au plecat și ultimii americani și ultimii aliați. Rămân în urmă echipamentele de 80 de miliarde de euro și milioane de afgani care se tem că talibanii îi pot omorî în orice moment.
  • Englezii au găsit metoda prin care cred ei că înving obezitatea: Medicii nu mai au voie să folosească cuvântul „gras”.
  • Azi în Timisoara, concediu toată vara! Neamțul care conduce Timisoara, Fritz, e șocat de ce a întâlnit vara asta – la primăria Timișoara în 30 de zile au fost 499 de zile de concediu.

Juriul a fost format din Teona Gherasim și Laura Boico, iar invitatul special este Cătălin Frâncu, fondatorul dexonline.ro.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.
NE IA A.I.-UL JOBUL?