Alexandru Orian, Mădălin Mihai și Tibi Codorean, umorist, sunt în juriul de astăzi.

  • 2,8 milioane de francezi au protestat azi în marile orașe față de reforma pensiilor propusă de Emmanuel Macron.
  • Cei patru evangheliști au fost trei: Luca și… ATEI! Datele ultimului recensământ îi pun pe gânduri pe preoții ortodocși din Romania – a crescut numărul ateilor în detrimentul crestinilor ortodocsi. E valabil si pentru alte religii sau confesiuni din Romania.
  • A lovit meșterul Dorel și la Cluj? Statuia lui Iuliu Maniu a fost pusă la pamânt cu doar câteva zile înainte de comemorarea fostului mare lider al Partidului Național Țărănesc. Boc vine cu scuze, ca să-i potoloească pe clujenii furioși.
  • Și.. viață de câine pentru… posesorii de caini. Cazul femeii ucise de câini pe Lacul Morii repune în discuție obligațiile pe care le au stăpânii – printre cele mai importante – asigurare de răspundere pentru animalul de companie. În cazul unui câine de luptă, cele mai bune polițe pot acoperi pană la o sută de mii de euro despăgubiri.
  • Mai ușor cu criza pe scări – de data asta ne-o spun șefii de la FMI. Cele mai multe țări vor evita recesiunea anul acesta, ne spun specialiștii fondului monetar internațional.
  • Uită tot ce știai despre fericire, e doar o smecherie folosita în campaniile de marketing, e verdictul geniilor de la Harvard. Concluzia – decât miliardar și singur, mai bine milionar înconjurat de prieteni.
  • Googăle, probleme mă? E întrebarea pe care și-o pune chiar fondatorul Gmail – inteligeța artificială și vechii concurenți precum Yahoo pot face Alphabet să piardă până la 60 la sută din încasări în următorii doi ani.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT