Alexandru Orian, Mădălin Mihai și Tibi Codorean, umorist, sunt în juriul de astăzi.

  • 2,8 milioane de francezi au protestat azi în marile orașe față de reforma pensiilor propusă de Emmanuel Macron.
  • Cei patru evangheliști au fost trei: Luca și… ATEI! Datele ultimului recensământ îi pun pe gânduri pe preoții ortodocși din Romania – a crescut numărul ateilor în detrimentul crestinilor ortodocsi. E valabil si pentru alte religii sau confesiuni din Romania.
  • A lovit meșterul Dorel și la Cluj? Statuia lui Iuliu Maniu a fost pusă la pamânt cu doar câteva zile înainte de comemorarea fostului mare lider al Partidului Național Țărănesc. Boc vine cu scuze, ca să-i potoloească pe clujenii furioși.
  • Și.. viață de câine pentru… posesorii de caini. Cazul femeii ucise de câini pe Lacul Morii repune în discuție obligațiile pe care le au stăpânii – printre cele mai importante – asigurare de răspundere pentru animalul de companie. În cazul unui câine de luptă, cele mai bune polițe pot acoperi pană la o sută de mii de euro despăgubiri.
  • Mai ușor cu criza pe scări – de data asta ne-o spun șefii de la FMI. Cele mai multe țări vor evita recesiunea anul acesta, ne spun specialiștii fondului monetar internațional.
  • Uită tot ce știai despre fericire, e doar o smecherie folosita în campaniile de marketing, e verdictul geniilor de la Harvard. Concluzia – decât miliardar și singur, mai bine milionar înconjurat de prieteni.
  • Googăle, probleme mă? E întrebarea pe care și-o pune chiar fondatorul Gmail – inteligeța artificială și vechii concurenți precum Yahoo pot face Alphabet să piardă până la 60 la sută din încasări în următorii doi ani.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA