• Activiștii ecologisti dau un nou ordin: „Nu mai faceti copii, că supărăm munții. Suntem destui, pe planeta asta. E scump si mai și poluăm”. E o tendință luată in seamă, mai ales acum când își fac loc in casele oamenilor tot mai multe animale de companie. Producția de hrană pentru animale s-a triplat în ultimul an.
  • Poate îi șochează pe cei îmbătrâniți, dar in nici un caz pe tineri – ei au parte si de cursuri de Inteligență Artificială. Open AI, companie-mamă a lui ChatGPT lansează în magazinul propriu mai multi chatboți care le explică oamenilor ce e și ce face inteligența artificială. Cine crede, ăla e. 🙂
  • Și o speranță pentru cei care suferă mai mult. Mănușa magică inventată de savanți aduce zambetul pentru toți nevăzătorii.
    Cu cipurile lui Elon Musk. Cel mai bogat om din lume a implantat primul cip Neuralink in creierul unui om. Musk s-a mandrit in social media cu realizarea lui: „Există o activitatate cerebrala promițătoare”
  • Îți mai arăt o tendință care se rostogolește în online. Tinerii din Generația Z spun NU ședintelor din afara programului. ”Nu-mi spune tu azi ce să fac eu mâine.” Replica prin care angajatorii sunt obligati sa-si lase oamenii la piscină și la film.
  • Gaslighting-ul nu se întâmplă doar în relațiile amoroase, ci și când mergi la doctor. Una din 4 persoane a experimentat „medical gaslighting”, arată un studiu făcut pe 4.000 de persoane din Marea Britanie

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"