• POLIȚIA LUCREZĂ. LINIȘTE! Dormi liniștit, poliția lucrează pentru tine. Dar nu prea tare: Ancheta de la Arad arată stilul adormit. Polițiștii nu i-au chemat la audieri pe oamenii de la vulcanizarea unde a fost mașina înainte de explozie.
  • UN CADOU NUMIT VACCIN. Primele atenții oferite de Primăria București. Cine merge mâine să se vaccineze nu pleacă de acolo cu mâna goala.
  • DON’T CRY FOR ME, ARGENTINA! Și noi ne temeam că România nu poate organiza Campionatul European. Uite aici: Cu 13 zile înainte de startul Campionatului Americii de Sud, Argentina a anunțat că se retrage.
  • C-AȘA MUNCESC OAMENII BUNI. Copii, voi stați cuminți! Parlamentarii sunt regii vacanțelor. Senatorii și deputații nu au muncit astăzi, deși era zi lucrătoare. Dar cine e liber de vineri până miercuri?
  • DOZA DE SPERANȚĂ. Veste uriașă pentru bolnavii de diabet: Pot lua doar o doză de insulină pe săptămână. Cercetătorii au găsit metoda prin care diabeticii pot câștiga o doză suplimentară de viață socială.
  • MUNCA, NOUL HOBBY NAȚIONAL. E greu oricum. După ce s-au plâns de problemele din pandemie, proprietarii de business-uri au dat peste alta: Ar angaja, însă n-au pe cine. Angajații vor salarii mari. Cine dă mai mult?

Juriul emisiunii ȘTIU a fost format din: Lucian Burlea, Teona Gherasim și Tora Apetrii.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT