• Lumea a devenit mică în fața ambiției și curajului președintelui Ucrainei. Zelenski a vorbit și la gala premiilor Grammy. Duminică seară, i-a rugat pe artiști să susțină poporul ucrainean în orice formă, dar nu în liniște. „Moartea e tăcere. Spuneți adevărul prin versurile voastre, pe rețelele de socializare sau la tv”, a spus Zelenski.
  • A rămas doar un mit, în New York „principiul pizza”, care presupune că prețul unei felii de pizza cu brânză crește, în același timp, cu prețul unei călătorii cu metroul, a fost distrus. Acum, costul unei felii de pizza a depășit trei dolari, mai mare decat prețul unui bilet la metrou, de 2,75 de dolari.
  • 27 de miliarde de euro costă ruperea României de gazul rusesc până în anul 2030, arată un studiu al Energy Policy Group.
  • Elon Musk a cumpărat 9,2% din acțiunile Twitter și a devenit cel mai mare deținător de acțiuni al companiei. După anunț, prețul acțiunilor Twitter a crescut cu peste 21%, scrie CNBC. Valoarea acțiunilor lui Musk a ajuns la 3,5 miliarde de dolari, de la 2,9 miliarde de dolari, cât a plătit la cumpărare.
  • Pentru libertate și pace. Pentru a transforma dușmanii de ieri în aliații de mâine. Pentru eliberarea de agresiune și descurajarea comunismului. Ne uităm la ce se întâmplă, de mai bine de o luna, în Ucraina și ne gândim cât de norocoși suntem să fim la adăpost, în NATO.
  • La zi după descoperirea masacrului făcut de trupele ruse în Bucha, Volodimir Zelenski s-a adresat parlamentului României.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN