• 12 parlamentari PNL. Jandarmeria, cei de la Inspectoratul General pentru Imigrări sau Poliția de Frontieră vor avea voie să înregistreze video, foto sau audio, fără consimțământ, orice persoană care oferă, citez, „motive verosimile”.
  • Stiu sigur că o să te uiti la STIU in fiecare seara de la 8. Programul „NINE to FIVE” e tot mai folosit – si tinde să devină favorit după noile cercetări care spun că: Poți să dai în depresie dacă lucrezi în schimburi.
  • Iubește animalele sau e dereglat la creier? Sindromul Noe în stare gravă – inchisoare pentru că ținea 200 de pisici in apartament.
  • Până primește 60 de miliarde de dolari de la americani, Ucraina primește ajutor de la TOȚI aliații ei! Miniștrii de externe ai NATO au dat undă verde pachetului de 100 de miliarde de euro. „Nu mai e nimic care să ajute Ucraina acum, pentru că nu există nicio tehnologie capabilă să compenseze pentru numărul mare de trupe pe care Rusia le va arunca asupra noastră” – spune Zalujnii.
  • Chiar tu poți să vinzi cel mai scump lapte și cele mai bune lactate – cele de capră! Începe Programul „Prima capră”! Primești animale gratis pentru că alții au prea multe. Proiectul incepe chiar acolo unde ti-ar plăcea la nebunie sa trăiesti: In ITalia.
  • Devii Noe 2.0. și îți umpli casa de roboți! Am o serie de device-uri smart cu care sigur te cuceresc si cuceresc si punctele la STIU. Cel mai dorit robot e cel care te filmează oriunde te-nvârți. Cu el vei fi campion in social media.
  • România e în top 10 producători de energie verde din UE, iar CIolacu le mai dă producătorilor un „boost de energie”. Guvernul pune de astăzi la bătaie 3 miliarde de euro, din fonduri europene, printr-o schemă de stat – ajutor pentru producătorii de energie din surse regenerabile. Ciolacu speră ca investiția să ducă nu doar la o producție mai mare, ci și la prețuri mai mici la energie, pe termen mediu și lung.
  • Zona Palatului Parlamentului a rămas fără curent chiar în momentul în care acolo era în desfășurare un summit pe teme energiei. Participanții la summit au rămas pe întuneric 12 ore, de aseară, de la ora 21 și până astăzi de dimineață.
  • Ciolacu vrea să le dea un pic de energie și elevilor – anunță că guvernul va finanța programul școlar „săptămâna verde”. Ar fi o veste bună, dacă nu ne-am uita la suma pe care o alpcă guvernul. E vorba de 100 de milioane de lei pentru.. doi ani, 2024 și 2025. Dacă toate școlile ar aplica pentru această finanțare, cei 2,9 milioane de elevi ar primi fiecare câte… 17 lei pentru activitățile pe care le desfășoară în săptămâna verde, ceva mai mult de trei lei pe zi.
  • Pentru prima dată de la începutul pandemiei, China le permite alpiniștilor străini să acceseze Muntele Everest prin Tibet. Ca să ajungi pe Everest, nu-ți este de ajuns viza pentru China, îți mai trebuie una specială pentru accesul în TIbet, care este o regiune semi-autonomă.
  • https://www.g4media.ro/china-redeschide-accesul-strainilor-pe-muntele-everest.html
  • H. -(DISCUTIE)BĂIATU’, ȚI-AI LUAT STRADĂ?
  • A venit căldura, iar Calea Victoriei va redeveni pietonală din acest weekend. Primarul Nicușor Dan e încântat de idee – anul trecut, spune el, ”Peste un milion de bucureşteni şi turişti au participat la evenimentul Străzi Deschise”.
  • Și tranzacțiile imobiliare sunt la modă la Milano! Grupul Kering a făcut o achiziție record în Italia – a cumpărat o clădore cu cinci etaje de pe Via Monte napoleone, din Milano pentru 1,3 miliarde de euro. Grupul deține mărcile Gucci, Yves Saint Laurent, Bottega Veneta și Balenciaga. Iar clădirile pe care le cumpără sunt transformate în adevărate muzee ale modei, cu creații ale designerilor de lux de la companiile din portofoliu.
  • Și veste bună pentru fani – Lenny Kravitz VINE LA UNTOLD! Dacă n-ai răbdare până în august, hai să-ți ofer câteva acorduri.
  • Lacul Morii nu te va mai duce cu gândul la lucruri neplăcute. Primaria sectorului 6 anunță o licitatie de 7.5 miloane de euro pentru amenajarea Parcului Insula Lacul Morii. Promisiunea este că va deveni o oază de verdeaţă cu zone de recreere, terenuri de sport și spaţii pentru evenimente culturale”.
  • Atenție nu se mai inchid usile! Asta au zis zeci de călători dintr-un tren de metrou Metrorex care a circulat cu usile deschise. Vagonul a fost retras din circulatie. Și membrii echipajului au dat cu subsemnatul – cum a fost posibil să pornească din loc in astfel de conditii?
  • Te-a convins Inteligența Artificială? Până acum ai văzut doar varianta… demo. Vrei aplicații premium A.I?.. .poți să le ai pe cele de la Google, dar nu mai sunt „MOCA”! Compania vrea să taxeze conținutul premium generat de aplicațiile cu Inteligență Artificială pe care le dezvoltă. Pentru asta, Google a creat un sistem PAYWALL, dar promite să adauge și noi funcții bazate pe A.I.
  • Incognito pe noul Android 15! Sistemul de operare vine cu o funcție nouă – îți creezi un profil „fantomă”, în care nu lași nicio urmă, indiferent ce aplicații folosești sau pe ce siteuri intri. Și notificările pe care le vei primi rămân secretul tău. Mai ai un pic de așteptat – Google va face o demonstrație cu ce aduce interesant noul sistem de operare la conferința anuală din California, în luna mai.
  • A apărut prima bancă românească 100% digitală. Se numește Salt Bank și vine după ce Banca Transilvania a achiziționat Idea Bank, companie care reprezintă temelia acestei noi inițiative. „”Acum un an si ceva s-a scris prima linie de cod pentru aceasta banca.”, spune Gabriela Nistor, directorul general de la Salt Bank.
  • România are o nouă legumă în inventar. Este vorba de un soi de roșii din Buzău, numită Ovidia după numele celei mai tinere colege din echipa de cercetători. Tomata-banană e galbenă și devenit tot mai apreciată nu doar pentru pentru formă, dar și pentru gust.
  • Și… a apărut cartea cu parfumuri de la Louis Vuitton, intitulată „A Perfume Atlas”. Este un volum de 380 de pagini care explorează ingredientele folosite în parfumuri. Cartea poate fi achiziționată pentru 160 de dolari, însă ediția limitată include mostre îmbuteliate ale tuturor celor 45 de ingrediente catalogate în carte. Setul special este disponibil pentru 5.000 de dolari.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII