• Tot România Educată… Să înjuri profesorii pe scena Balul Bobocilor și nimeni să nu pățească nimic
  • Iar am luat cu amânare la Consiliul JAI, iar tema aderării României și Bulgariei a ramas doar la nivel de discuții. Nu e nicio dramă, spun europarlamentarii români, care sunt în stare să parieze că vom intra în Schengen în 2024.
  • Nu-ți mai vine să generezi poze cu AI-ul dacă te uiți cât consumă. Cine plătește costul de care nu vorbește nimeni…
  • Dacă românii ar vota mâine, PSD ar rămâne pe primul loc, PNL ar urca pe doi, în locul AUR-ului, iar UDMR nu ar trece pragul. În schimb ar ajunge in Parlament partidul Dianei Șoșoacă. Asta spune ultimul sondaj INSCOP. Politic mai e cum mai e, dar economic, tabloul e trist – doar șase la suta dintre români spun că trăiesc confortabil.
  • Continuă războiul lumilor în lumea eco. Mișcarea ecologistă chiar face mișcare. Si o vedem din niste imagini de la intr-unire din Franta. In Dubai insă, la COP28 – se incinge treaba. presedintele adunării ecologice a lumii le cere dovezi activistilor ecologici. baza-ti-vă pe stiintă atunci cînd cereti modificări transante.
  • Dragostea chiar trece prin portofel. Adevărul nedorit despre felul în care au evoluat emoțiile la întâlniri. A scăzut numărul de date-uri tocmai pentru că ieșirile costă iar banii – chiar si cand sunt multi – au pierdut duelul cu inflatia.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?