• MEDICII DRIBLEAZĂ VACCINUL. 12.000 de medici din 20,000. Cea mai bună zi pentru vaccinarile din România arată probleme ascunse. Avem 100.000 de doze care stau și așteaptă în frigidere, bătrânii stau la coadă.
  • MIZA PE VACCINUL SĂRACILOR. Cel mai ieftin vaccin din lume, Oxford, a început să fie distribuit de englezi. Dacă ritmul de prodcuție continuă milioane de români vor scăpa mai repede de amenințarea COVID.
  • PROBABIL CEL MAI CUNOSCUT IMN? Autorul celui mai cunoscut imn din fotbal a murit. Sute de milioane de fani au aflat că nu ești nicidoată singur atunci când iubești o echipă de fotbal.
  • NUMĂRĂM TOT, SĂ RĂMÂNĂ CEVA. Testele antigen vor fi numărate de mâine de Guvern. Altfel, testele moleculare sunt tot mai puține și România ar putea trăi iluzia că scapă ieftin din febra COVID.
  • DE CE ARE ISRAELUL SUCCES? Israelul a uimit lumea cu rata de vaccinare. Secretele succesului și de ce au ajuns francezii să vaccineze într-o zi cât Israelul în 30 de minute, în direct cu ambasadorul la București.
  • OMUL DE TABLA SAU OMUL DE TINICHEA. Lovitură pentru șeful județului Iași. Costel Alexe este cercteat de DNA că a primti șpagă 20 de tone de tablă. Se jură că nu fură, în română, că în engleză nu l-ar înțelege nimeni.

Angela Carp, Raluca Maniță și primul invitat extern al serii: Miruna Ioani – medic stomatolog și blogger la „Și blondele gândesc”, sunt juriul acestei ediții. În a doua parte a emisiunii s-a alăturat și Aluziva.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA