• VREI VIAȚĂ, VIAȚĂ ÎȚI DAU. „Fară mască la plajă, la munte, fără distanțare în restaurante”. Din iunie, România se întoarce la viață, cu o condiție: să fie cel puțin 5 milioane de vaccinați cu măcar o doză. Azi sunt 3,4 milioane. Tot din iunie, englezii renunță la lockdown.
  • TEODOSIE, DESCHIDE VACCINAREA! Se fac bisericuțe și în biserica ortodoxă, din cauza vaccinării. Purtătorul de cuvânt versus Teodosie al Tomisului: e bun vaccinul sau malefic? Iartă-i, Doamne!
  • AU ARS GAZUL DE POMANĂE. Cea mai proastă afacere a României? Statul plătește 440 de milioane de euro către OMV, amendă pentru că nu a știut să facă curățenie.
  • UN’ TE DUCI TU, DOCTORE? Ne plângem degeaba că n-avem medici. Îi avem, dar sunt departe. Raportul îngrijorător al nemților: România, cea mai mare exportatoare de medici.
  • AU, INIMA MEA! Azi de Ziua Inimii, ne facem griji. E motivul pentru care mor cei mai mulți oameni în România. Ne explică medicii cum ne vom putea reveni.
  • DANEMARCA MAI REFUZĂ UN VACCIN. Țara care a dat startul războuiului anti-AstraZeneca, Danemarca, refuză și vaccinul american Johnson & Johnson. A găsit cheaguri de sânge. „La noi nu e cazul” – e mulțumit Gheorghiță.

Gabriela Pătrulescu, Raluca Maniță și Cosmin Sandu, antreprenor în domeniul construcțiilor, sunt juriul acestei ediții.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT