• Ce Rebreanu, ce Ion Barbu!… Pe lângă poezie și proză românească, elevii de clasa a 12-a au avut de scris la simularea pentru BAC la Limba și Literatura română despre impactul sportului în societatea românească sau de ce librarii de pe Sena pot ocupa doar jumătate de trotuar.
  • Te ia cu tremurat când vezi câte clădiri cu risc seismic au fost consolidate în București, ca să facă față unui cutremur precum cel din 77: în trei ani – una singură! Dar de promisiuni, nu ducem lipsă. Primarul Capitalei spune că a adunat aproape un miliard de lei și că 80 de clădiri sau monumente vor fi consolidate.
  • Dați-i Intelgenței Artificiale cei 5 ani de acasă – nu o să mai faci diferența între om și mașină! Avertismentul unui „zeu” al tehnologiei.
  • …Așa vreți voi în Schengen?! Un austriac ne-a dat test și l-am picat: a trecut granița cu numere false.. și drogat! Ce-i drept, și mașina l-a ajutat să treacă neobservat – era un banal… McLaren de un sfert de milion de euro.
  • De ziua luptei împotriva obezității aflăm ce dietă au românii – se numește CARPO și seamănă destul de mult cu dieta mediteraneană. Universitatea babeș-Bolyai își propune un studiu să vadă ce efecte are asurpa românilor.
  • Bani albi pentru… mai puțini albi! Biserica Angliei pune la bătaie multe zeci de mii de lire și angajează specialiști ca să să crească numărul persoanelor de alte rase decât cea albă în rândul personalului și al enoriașilor.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ