Marcela Feraru, Balazs Barabas și Robert Tatoi, CEO Play Vertical, sunt în juriul de astăzi.

  • Hai noroc?” Sau „Hai sănătate?” Peste 60% dintre români au jucat măcar o dată-n viață jocuri de noroc – 20% doar în ultimul an. Pentru distracție – spun 61% dintre ei. Și doar 9% pentru bani. Și guvernului îi convine – impozitul pe jocuri de noroc – a fost mărit până la 40% din câștig.
  • După ce Musk l-a provocat la bătaie pe Putin, Zelenski consideră că cel mai bogat om al planetei face jocul rușilor. Pacea inacceptabilă propusă de Musk…
  • Toți banii să vină la Trump. Fostul președinte al Americii cere despăgubiri de jumătate de miliard de dolari americanilor de la CNN, pentru că l-au comparat cu Hitler.
  • Vrei o țară smart ca afară? Stai în casă, nu afară! Cu cât te indepărtezi mai mult de locuință, ai tot mai puține facilități digitale. Studiul proiectelor pentru Județe Smart din România te sperie: Sunt doar 100 de proiecte în toată țara – și nici jumătate dintre ele nu sunt implementate.
  • Fuga de la muncă a devenit noul sport al planetei – în ultimii 3 ani – au explodat cautările pe Google: „Cele mai bune scuze să chiulești de la muncă”.
  • Postările prea dese nu sunt cheia marilor succese pe rețelele sociale. Un coach în eleganță recomandă să nu îți încarci într-o singură zi pagina cu toate pozele făcute într-o vacanță. Vei ști mai multe după ce îți arăt decalogul social media azi la ȘTIU.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII