• O să ne avem ca fratii mai ales cu noul Big Brother propus de 12 parlamentari PNL. Jandarmeria, cei de la Inspectoratul General pentru Imigrări sau Poliția de Frontieră vor avea voie să înregistreze video, foto sau audio, fără consimțământ, orice persoană care oferă, citez, „motive verosimile”.
  • Stiu sigur că o să te uiti la STIU in fiecare seara de la 8. Programul „NINE to FIVE” e tot mai folosit – si tinde să devină favorit după noile cercetări care spun că: Poți să dai în depresie dacă lucrezi în schimburi.
  • Iubește animalele sau e dereglat la creier? Sindromul Noe în stare gravă – închisoare pentru că ținea 200 de pisici in apartament.
  • Până primește 60 de miliarde de dolari de la americani, Ucraina primește ajutor de la TOȚI aliații ei! Miniștrii de externe ai NATO au dat undă verde pachetului de 100 de miliarde de euro. „Nu mai e nimic care să ajute Ucraina acum, pentru că nu există nicio tehnologie capabilă să compenseze pentru numărul mare de trupe pe care Rusia le va arunca asupra noastră” – spune Zalujnii.
  • Chiar tu poți să vinzi cel mai scump lapte și cele mai bune lactate – cele de capră! Începe Programul „Prima capră”! Primești animale gratis pentru că alții au prea multe. Proiectul incepe chiar acolo unde ti-ar plăcea la nebunie sa trăiesti: In ITalia.
  • Devii Noe 2.0. și îți umpli casa de roboți! Am o serie de device-uri smart cu care sigur te cuceresc. Cel mai dorit robot e cel care te filmează oriunde te-nvârți și-ți aduce și cafeau la nas. Cu el vei fi campion in social media.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE