• Tot România Educată… Să înjuri profesorii pe scena Balul Bobocilor și nimeni să nu pățească nimic.
  • Iar am luat cu amânare la Consiliul JAI, iar tema aderării României și Bulgariei a ramas doar la nivel de discuții. Nu e nicio dramă, spun europarlamentarii români, care sunt în stare să parieze că vom intra în Schengen în 2024.
  • Americanii spun că a treia oară e cu noroc. În UK, e mai diferit. Un britanic a ținut să arată că și a 60-a oară poate fi cu noroc – la examenul teoretic pentru carnetul de conducere. Din a câta oară va lua examenul practic? La ȘTIU, în dimineața asta.
  • Dacă românii ar vota mâine, PSD ar rămâne pe primul loc, PNL ar urca pe doi, în locul AUR-ului, iar UDMR nu ar trece pragul. În schimb ar ajunge in Parlament partidul Dianei Șoșoacă. Asta spune ultimul sondaj INSCOP. Politic mai e cum mai e, dar economic, tabloul e trist – doar 6% dintre români spun că trăiesc confortabil.
  • Continuă războiul „mai marilor” în lumea eco. In Dubai, la COP28 – se încinge treaba. Președintele adunării ecologice a lumii le cere dovezi activiștilor ecologici…„Baza-ti-vă pe știintă atunci când cereti modificări transante” – spune el.
  • Dragostea chiar trece prin portofel. Adevărul nedorit despre felul în care au evoluat emoțiile la întâlniri. A scăzut numărul de date-uri tocmai pentru că ieșirile costă – iar banii – chiar si cand sunt multi – au pierdut duelul cu inflația.

Recomandări

AI PRIMAR A.I. AVATAR
HAMAS ATACĂ TEL AVIV
TURBULENȚELE SUNT ÎN CREȘTERE
CHARLES LECREC A CÂȘTIGAT CURSA DE LA MONACO
13 OAMENI MOR ÎN URMA TORNADELOR
SCHOLZ ARE „REGULI CLARE" PENTRU UCRAINA