• Tu știi pe ce lume trăiești? Atunci explic-o! Asta a fost în două vorbe tema eseului dat la Evaluarea Națuională la limba română, clasa a opta. Ministerul a renunțat la Caragiale și Creangă. Aproximativ unul din zece elevi nu a participat la test. Obosiți de atâtea teme, copiii cer Ministerului să renunțe la notele puse pentru temele de acasă.
  • A fost bătut recordul pentru cel mai mult timp petrecut în spațiu. Un rus a stat pe orbita Pământului doi ani și aproape patru luni. A plecat de pe planetă inainte ca Rusia să pornească războiul împotriva Ucrainei.
  • Cum să-ți mai alegi parteneri pe Tinder, când tendința e ca toată lumea să semene cu… toată lumea?!…e întrebarea pe care și-o pun psihologii după ce au analizat peste 50.000 de fotografii de pe platformă. Dar au tras și concluzii: pe platformele de dating, oamenii selectează în funcție de defecte, în loc să caute calități.
  • Atenție, cad copaci!… ar trebui să existe cate un atsfel de avertisment la intrările în locurile de joacă din București. Ultimul incident de acest fel: în Parcul Bordei din capitală
  • „Se mai intamplă”, a fost comentariul lui Nicușor Dan. De data asta nu era nimeni prin preajmă; anul trecut, după o situație asemănătoare, o femeie a ajuns la urgențe.
  • Fără telefoane în spații publice!.. e rezultatul unui referendum într-un orășel din sudul Franței. Cei care încalcă regula, nu vor fi însă pedepsiți. E mai degrabă un semnal de alarmă, decât o lege, spune primarul din localitate.
  • Ras, tuns frezat sau… coafat, tariful e același. Și pentru fete, și pentru băieți. Hairstyliștii din Belgia au ales taxarea… la minut, în frizerii.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA