• Israelul e pe buzele tuturor. Cu aplicațiile care te programează la vaccin, cu cozile din plină stradă la serul vieții, cu recordul lor de oameni liberi. Dar nimic nu depășește poveștile noastre de astăzi. Serul sosit la Slobozia în cutii de pizza, la oferta, sau coada de pe Facebook la „frigiderele” cu vaccin de la Găești.
  • LUMINA VINE DE LA GĂEȘTI. România își caută ieșirea din criză și o găsește cu un doctor din Găești. „Veniți să vă vaccinați. Nu arunc fiole pentru că nu ne batem joc de bani și de viață”.
  • MOARTE SUBITĂ. O asistentă vaccinată cu serul Pfizer a murit subit în Portugalia. Discutăm în direct despre misterul acestei dispariții cu specialiștii de la cel mai mare Spital de Urgență din România.
  • BANII BLOCAȚI ÎN CASE. 96% dintre români își blochează banii în betoane. De ce și care e alternativa care poate schimba lumea noastră, așa cum o știm.
  • Tesla începe să pună România pe harta superchargerelor. Primul apare la Timișoara, iar surpriza vine de la Cluj, orașul care mizează totul pe tehnologie nu este încă pe harta celui mai dorit producător de mașini electrice din lume.
  • FĂRĂ NUMĂR DE LA CÎȚU. Premierul Cîțu promite peste 100,000 de vaccinuri pe zi. Până la vaccinările fără număr, România nu ajunge încă la cei 20,000 visați de planul de pe hârtia de azi.
  • TABLA VORBEȘTE, NU-I AȘA? Noi detalii din dosarul ex-ministrului Alexe. Soția primește un divorț și tablă de gard de 100,000 de lei pentru certificate de mediu de 180 de milioane de euro.
  • TRENDUL ANULUI. ÎNAPOI LA ȚARĂ. 100.000 de români s-au întors anul trecut de la oraș la sat. Distanța dintre Facebook și realitate o comentăm live cu dadycool, un vlogger care a prins trenul vieții înapoi.

Juriul emisiunii ȘTIU: Mădălina Bucur, Tatiana Lipchin, Bogdan Naumovici și Valeriu Șuhan.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD