• România – educată cu politiștii la ore! Școala la care elevii se pregătesc intens pentru o cariera de BOMBARDIER. Profesorii trăiesc un film de groaza.
  • Hey, Siri, îmi spui o poveste? Inteligența Artificială îi lasă pe naratori fără loc de muncă. Aplicațiile pentru audio bookuri se bucură – e o soluție mai ieftină.
  • Din prinț în cerșetor…familia regală a dat cu prințul de pământ. După ce a ajuns vedetă pe Netflix, prințul Harry se pregătește să-și lanseze și cartea autobiografică. Fratele lui, prințul William, e în centrul atenței.
  • Work from home în cafenele se apropie de final. Enervați să vada cum clienții transformă cafenelele în birouri, patronii le spun clar: „Lăsați laptopul la ușă!”
  • Mai ușor cu recrutările, mai bine ții de angajații pe care-i ai deja! Asta e previziunea, dar și sfatul specialiștilor în HR pe 2023 în ceea ce privește piața muncii. Dacă anul trecut peste 5.5 milioane de candidați și-au căutat job pe platforma BestJobs, ritmul angajărilor se va tempera în prima parte a anului, din cauza incertitudinii din piață.
  • Iranul și Franța sunt la un pas de un scandal diplomatic în toată regula. Autoritățile de la Teheran au închis Institutul Francez de Cercetare. Scandalul a pornit după ce revista Charlie Hebdo a organizat un concurs internațional de caricaturi care îl vizează pe ayatollahul Khamenei

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI