Felix, Blazs și prof. univ. dr. Ovidiu Pânișoară – Director al Departamentului de Formare a Profesorilo, fac parte din juriul de astăzi

  • Continuă războiul pshilogic între Rusia și Ucraina. Azi au început rușii care spun că au oprit o mare ofensivă ucraineană și au omorat sute de militari ai lui Zelenski. „Terminați cu propaganda!” e replica de la Kiev – Ucrainenii promit că atunci când va incepe contraofensiva rușii nici nu vor ști ce i-a lovit.
  • Nici nu știai ce bine îți poate face o floare in apartament! Un studiu făcut de o universitate din Australia sperie – casele oamenilor sunt pline de poluare, dar un perete verde sau o grădină verticală elimină 97% din cele mai toxice particule în doar 8 ore.
  • Un pas mare pentru telefoane! Un student de la Cluj a inventat pantofii care iți încarcă telefonul în timp ce mergi. Studentul a făcut un dispozitiv care produce curent la fiecare pas și l-a pus în talpa unui pantof.
  • De Ziua învățătorului, Ciucă le-a vorbit greviștilor din educație. Le-a explicat că 1+1 fac 2. Așa rezultă din postarea sa: „Greva e pornit de la o realitate ce poate fi corectată prin dialog”. Niciun profesor n-a înțeles monologul lui Ciucă.
  • „Decât sărac, prefer să mor” – complexul psihologic prin care trăiește occidentalul civilizat. Grija banilor o resimte cel mai mult generația X – adică cei între 40 și 59 de ani
  • Te uiți la ȘTIU, uite ce câștigi! Cuplurile au dus-o mai bine după ce au folosit acest calendar amoros.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII