• Copii, voi stați cuminți – guvernul lucrează pentru voi. Azi, de ziua Învățătorului, copiii și profesorii au stat acasă – doar politicienii au lucrat. Președintele senatului Nicolae Ciucă le-a reamintit profesorilor că au salarii mai mari datorită deciziilor pe care le-a luat atunci când era premierul României. Ministra Educației nu pune preț pe bani. „A fi învățător este o meserie de vocație” – a spus Ligia Deca.
  • Așa arată imaginea rasismului. Și cele mai puternice economii pot intra în faliment imediat. Un supermarket din Germania a dat o lecție nemților – a scos produsele din export de pe rafturi. Rezultatul? Rafturi goale.
  • Israelul își întărește apărarea la granița cu Libanul. „Într-un fel sau altul, vom restabili securitatea acolo”, spune Benjamin Netanyahu. În acea zonă luptele se dau in fiecare zi.
  • În caz de Razboi Mondial suntem salvati… de americani. Soldatii lui Biden stiu exact cum sa ajunga pe front. NATO are planul facut pas cu pas in cazul in care Rusia lui Putin invadeaza o tara membra a aliantei.
  • Să mori de invidie. Povestea vieții celor care s-au dus – e la un cod qr distanță. Din Capitala s-a raspandit ideea in tara – acum, cu ajutorul smartphone-urilor, poți revedea imagini cu persoanele decedate pe mormintele lor.
  • Dupa ce a privit pamantul de deasupra timp de 34 de ani, a venit momentul sa se retraga. NASA a anunțat că are de gând să oprească treptat telescopul Hubble.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL