Romania educata isi reia activitatea de luni. De fapt nu toata, ci o parte din ea. Dupa ce Ministerul Educatiei a inchis scolile pentru toata lumea doua saptamani ca sa fie echitate si sa nu exista nicio diferentiere intre sat si oras, azi aflam ca scolile se deschid fizic doar acolo unde 60% din personalul din scoala este vaccinat. Restul merg in online.

Culmea e ca sunt scoli in mediul rural cu rata de vaccinare de 20% deci vor invata pe internet, desi ministrul recunostea ca infrastructura la tara e la pamant. Testarea e cheia, insa momentan nu avem teste si nici nu stim procedurile.

„Important e ca procedura sa ajunga scoli inainte sa ajunga testele” ne transmite Sorin Campeanu.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Superman își unește forțele cu Lex Luthor, pentru binele omenirii. Nu e un episod nou din seria de benzi-desenate, e realitatea românească. Florin Cîțu pare tot mai aproape să dea mâna chiar cu partidul care era, până nu demult, cel mai mare dușman al lui și-al președintelui Iohannis. Dragostea dintre ei ar urma să dureze 7 ani, cam cât țin și banii din PNRR. Între timp noi ne pregătim de 2022 – Pandemia nevaccinaților. Nu scăpăm nici anul viitor de boală, ne spune Raed Arafat, dar măcar acum avem pastile anti-covid și vaccin să ajungă la toată lumea. Doritori să fie. ȘTIU!