Felix Damian, Laura Buciu si Cătălin Frâncu, inginer software si cofondator Dexonline.ro sunt în juriul de astăzi.

  • Vine școala bine-mi pare au strigat azi peste 3 milioane de elevi și preșcolari. Primul an în care nu avem nici semestre, nici trimestre, ci așa numitele module pentru care nu e nimeni adaptat – ne-a arătat o dată în plus marile probleme din sistem. De care însă conducătorii țării nu vor află niciodată – Iohannis, Ciucă și Câmpeanu au fost în vizită la școli de elită.
  • Să le plângem de milă nemților, că e vai de ei, nu bine, ca nouă. – Asta dacă am gândi ca Ciucă al nostru. Cancelarul Scholz anunță un pachet de sprijin de 65 de miliarde de euro – pentru nemții care au facturi mai mari la energie. Ciucă a venit azi pentru români… doar cu un discurs.
  • Spune-mi ce bei, ca să-ți spun cum iubești. Băutorii de mojito și margarita dau tot ce au mai bun în pat, asta spun cercetătorii. Shakira le dă tonul.
  • Și totuși România mai face un pas spre spațiul Schengen. Președinția cehă a UE a convocat miniștrii de Interne din România, Bulgaria și Croația, pe 13 septembrie.
  • Cum mai poți să iei țeapă în România. La Iași au apărut parcările care sparg roțile mașinilor care calcă în zonele interzise.
  • (Unde sunt oamenii de altă dată? – a apărut primul robot care este directorul general al unei companii. E om cu toată lumea…
  • Cade, uite-l cum cade! E vorba de mândria financiară a Uniunii Europene – moneda euro. Criza energetică, războiul din Ucraina și sancțiunile cu dus-intors dictate Rusiei au făcut ca Euro să cadă pentru prima oară după 20 de ani sub dolarul american – ca paritate.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.