• Dezămăgiți că politica mai mult îi ingroapă decat ii ajută antreprenorii si agriculturii isi fac partid. Să facă si bani! Azi s-au adunat si au dat drumul la party si la partid!
  • Super Green-Pass-ul a intrat în vigoare de astăzi în Italia. Nevaccinații nu mai au voie să meargă cu mijloacele de transport în comun. Primul care a incalcat regula a fost un roman – l-au amendat la Roma.
  • Care criză? Pandemia a scazut PIB-urile din toata lumea, dar industria armamamentului traieste cel mai bine desi e pace – a crescut pentru al 6-lea an la rand. Producatorii de arme au vandut de peste 500 de miliarde de dolari.
  • Românii s-au cautat azi in ghete să vadă cat de cuminti au fost in acest an. Mos Nicolae a fost cel mai darnic cu un clujean – Voicu Oprean e lider in topul deţinătorilor de acţiuni la Bursa de la Bucureşti – cu 100 milioane de euro.
    Mos Nicolae a fost arestat de ziua lui. Chiar de Mos Nicolae, politistii nemti l-au arestat pe un mos care intra din casa in casa. Nemții l-au reclamat pentru că nu purta mască.
  • Un roman e in prim-plan pe site-urile din Germania. A intrat cu TIR-ul intr-un avion pe autostrada. „De ce a aterizat in fata mea?”
  • Solutia lui pește prin care planeta poate scăpa de poluare. Cel mai bun plastic se face din sperma de somon. Chinezii au folosit-o primii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE