• Tu știi pe ce lume trăiești? Atunci explic-o! Asta a fost, în două vorbe, tema eseului dat ieri la Evaluarea Națională la limba română, clasa a opta. Ministerul a renunțat la Caragiale și Creangă, iar unul din zece elevi nu a participat la test. Obosiți de atâtea teme, copiii cer Ministrerului să renunțe la notele puse pentru temele de acasă.
  • Atenție, cad copaci!… ar trebui să existe cate un astfel de avertisment la intrările în locurile de joacă din București. Ultimul incident de acest fel: în Parcul Bordei din capitală!
  • „Se mai intamplă”, a fost comentariul lui Nicușor Dan. De data asta nu era nimeni prin preajmă; anul trecut, după o situație asemănătoare, o femeie a ajuns la urgențe.
  • Cum să-ți mai alegi parteneri pe Tinder, când tendința e ca toată lumea să semene cu… toată lumea?!…E întrebarea pe care și-o pun psihologii după ce au analizat peste 50.000 de fotografii de pe platformă. Au tras și concluzii: pe platformele de dating, oamenii selectează în funcție de defecte, în loc să caute calități.
  • Învață-ți copilul de mic să nu se scobească în nas, ca să nu te uite când se face mare! Cercetătorii au descoperit că scărpinatul în nas nu e doar scârbos, ci și nesănătos. Boala pe care o poți dezvolta dacă duci mâna la nas.
  • Jos cu telefoanele mobile! Îți arăt localitatea care se întoarce în timp și interzice prin lege folosirea smartphoneurilor în spațiul public. E mai degrabă un semnal de alarmă, spune primarul din localitate.
  • Roboții ne fură și cea mai veche meserie! A apărut primul bordel din lume în care păpușile gonflabile sunt înzestrate cu inteligență artificială!

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA