• Tu știi pe ce lume trăiești? Atunci explic-o! Asta a fost, în două vorbe, tema eseului dat ieri la Evaluarea Națională la limba română, clasa a opta. Ministerul a renunțat la Caragiale și Creangă, iar unul din zece elevi nu a participat la test. Obosiți de atâtea teme, copiii cer Ministrerului să renunțe la notele puse pentru temele de acasă.
  • Atenție, cad copaci!… ar trebui să existe cate un astfel de avertisment la intrările în locurile de joacă din București. Ultimul incident de acest fel: în Parcul Bordei din capitală!
  • „Se mai intamplă”, a fost comentariul lui Nicușor Dan. De data asta nu era nimeni prin preajmă; anul trecut, după o situație asemănătoare, o femeie a ajuns la urgențe.
  • Cum să-ți mai alegi parteneri pe Tinder, când tendința e ca toată lumea să semene cu… toată lumea?!…E întrebarea pe care și-o pun psihologii după ce au analizat peste 50.000 de fotografii de pe platformă. Au tras și concluzii: pe platformele de dating, oamenii selectează în funcție de defecte, în loc să caute calități.
  • Învață-ți copilul de mic să nu se scobească în nas, ca să nu te uite când se face mare! Cercetătorii au descoperit că scărpinatul în nas nu e doar scârbos, ci și nesănătos. Boala pe care o poți dezvolta dacă duci mâna la nas.
  • Jos cu telefoanele mobile! Îți arăt localitatea care se întoarce în timp și interzice prin lege folosirea smartphoneurilor în spațiul public. E mai degrabă un semnal de alarmă, spune primarul din localitate.
  • Roboții ne fură și cea mai veche meserie! A apărut primul bordel din lume în care păpușile gonflabile sunt înzestrate cu inteligență artificială!

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?