Marcela Feraru, Felix Damian, Eugen Orlando Teodorovici – fost ministru al Finanțelor, sunt în juriul de astăzi.

  • Ziua în care pământul s-a cutremurat – a fost și ziua în care lumea și-a întors privirea de la drama din Ucraina la cea din Turcia și Siria. Dacă ar fi să păstrăm comparațiile cu războiul – cele două cutremură majore, de peste 7,7 și 7,6 pe scară Richter, conform datelor din Turcia, au echivalat cu detonarea a peste 130 de bombe atomice fiecare. Peste 2.600 de oameni și-au pierdut viață în Turcia și Siria, și din păcate numărătoarea continuă.
  • Interzis la meditații cu profesorul de la clasă, e ultima popunere legislativă în marele proiect, România educată! Medităm profund la ce impact ar putea avea, la Știu.
  • Premiile Grammy – între recorduri și premiere – Beyonce a ajuns la 32 de premii în carieră, nimeni nu are atât de multe Grammy că ea. Anul acesta am avut și primul Grammy pentru o femeie trans și primul pentru un soundtrack de joc video.
  • Poliția nu e în formă atunci când nu are uniformă. Șefii au găsit explicația pentru uniformă care se rupe – nu materialul e de vină, ci clientul, mai exact polițistul care nu știe cum să o poarte și nici să foloesască mașină de spălat.
  • Mai ești bun după 45 de ani? Un recrutor din 3 recunoaște că ține cont de vârstă la angajare, iar cei trecuți de prima tinerețe nu mai au aceleași șanse să fie angajați.
  • Ultimul răcnet în materie de tehnologie – autobuzele electrice… pe motorină! Circulă la Focșani și nu te curentează nici la preț.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT