În juriu sunt Sebastian Ujică, Felix Damian și Adrian Năstase, fost premier al României

  • Explozia barajului Nova Kahovka, de pe Nipru, reaprinde razboiul acuzatiilor intre Kiev si Kremlin. „Terorism rusesc”, acuza Zelenski, „rusii trebuie alungati de pe teritoriile noastre”. Kremlinul nu recunoaste si da vina pe ucraineni – au produs un dezastru ecologic, sunt vorbele lui Peskov.
  • A trecut mini-vacanta, profesorii se intorc… la greva! Mai putin 15.000 dintre ei. Ligia Deca se lauda ca areusit sa-i conviga sa revina la catedra. Joi, grevistii anunta ca vor iesi din nou in numar mare la proteste. Astazi au refuzat negocierile cu minstrul muncii.
  • Inteligența artificială îi bagă și pe politicienii britanici in ședință – nimeni să nu mai poată dezvolta astfel de tehnologii, fără licență specială.
  • Cum deblocăm piața imobiliara? Avem cu 30 la sută mai puține tranzacții, băncile vor sa dea credite, vin chiar cu oferte mai avantajoase, dar nu mai găsesc doritori.
  • Azi se împlinesc 79 de ani de la Debarcarea din Normandia. În curând insă, milioanele de vizitatori care celebrează evenimentul, nu o vor mai putea face. Două treimi din zona de cosată a Normandiei sunt in plin proces de eroziune.
  • Fenomenul inexplicabil la adolescenți – leșină cu sutele! E o noua afectiune medicala sau isterie colectiva?… se intreaba autoritatile medicale.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT