• Un doctor care a fost și parlamentar rupe România în două: să îți plătești singur tratamentul din spital dacă ai Covid, dar nu te-ai vaccinat! La ce mai e bună asigurarea medicală?
  • Vești bune pentru bărbații vaccinați! Un studiu din Israel arată că sperma nu își pierde calitatea. Le mulțumim.
  • Vrem elevi de 10 dar când vine vorba de investiții în educație suntem de nota 4. „România educată” va primi mai puțin cu aproape jumatate din banii de la Europa. „Vom fi și proști, dar și săraci” – concluzia rectorului UBB Cluj – cu care am vorbit.
  • România recunoaşte vaccinurile rusesc şi chinezesc. Asta rezultă din poziția Guvernului României: „Noi acceptăm certificatele de vaccin ale ungurilor” – adică familia Sputnik și Sinovac – așteptăm să fim trași de urechi de UE.
  • Cine spune că nu suntem drepți? Stăm drepți – în poziție de drepți – noi românii când trebuie să luăm măsuri anti-Covid. Cîțu imită azi Germania – ce relaxări fac ei, facem și noi. Avocatul Poporului îl avertizează: nu poți să îi defavorizezi pe cei care nu se vaccinează.
  • Ne facem mici și privim de la distanță conflictul dintre cei mari. Președintele țării distruse de Covid – Brazilia – atacă dur China: „Ați făcut virusul în laborator ca să ne puneți în genunchi și voi să vă îmbogățiți”

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Bogdan Ciucă, Ștefan Ionescu și Alexandru Cojocaru.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ