Felix Damian, Răzvan Țupa și CRISTIAN DASCĂLU – mentor IT, sunt în juriul de astăzi.

  • Senatul nu se mulțumește doar cu pagina oficială de TikTok. Senatorii continuă achizițiile moderne. Au scos din bugetul – făcut cu bani știm noi de unde – un milion de euro. Banii nu au mare putere de cumpărare. De ei, în parcările de la Casa Poporului vor ajunge 22 de mașini noi. E drept, limuzine.
  • Orașul verde e propunerea lumii moderne pentru timpurile care urmează. Lockdown-ul din pandemie i-a inspirat pe ideologii lumii – care vor să organizeze orașele în mini-cartiere, în așa fel încât să ajungi în cel mult 15 minute la toate utilitățile și toți cunoscuții. Sunt și critici: „Stai un pic, nu arată a pușcărie?”
  • Vei fi mai fericit la muncă? Specialiștii HR recomandă: săptămâna să înceapă marți! Totuși lunea nu stai acasă. Vii la birou ca să… îți intri în ritm. Partea bună e că pe aceeași bani. Partea rea e că… azi e luni și eu nu am luat-o mai ușor.
  • După ce ne-am plâns că România stă prost cu brandurile, obținem totuși o victorie balcanică. Plăcinta dobrogeană e produs românesc, și nu bulgăresc, așa cum pretindeau vecinii de la sud. E scris în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
  • „Biden are zilele numărate” Așa consideră dușmanul său, Trump, care promite planetei întregi că îl va jos de la Casa Albă și în felul ăsta vom da „DELETE” la războaie.
  • Pentru o viață sănătoasă mergi la sala de sport după rețetă! Nu mai faci sport de capul tău! Medicul va da rețeta potrivită fiecărui pacient – pardon, cetățean!

Recomandări

TÎLVAR: PATRIOT E INDISPENSABIL PENTRU ROMÂNIA
XI ÎL PRIMEȘTE PE PUTIN ÎN CHINA
INSTINCT DE TURMĂ
BIDEN TRIMITE ARME ÎN ISRAEL
PROTESTE LA MUZEE
TU MERGI LA VOT? 6 DIN 10 TINERI, DA