Marcela Feraru, Sebastian Ujică si Monica Anastase, antreprenor cultural, actriță și interpret de limba engleză sunt în juriul de astăzi.

  • Pericolul nuclear nu a trecut, încetați să transformați centrală nucleară Zaporojie în teren de lupta. Acesta este primul mesaj al agenției internaționale pentru energie atomică după aproape o săptămâna de analiză.
  • Se dilată spațiul, dar și timpul. Medicii s-au speriat când au tras linia după pandemie – prea mulți oameni nu știau in ce zi sunt și cât e ora. Doar cât costă tratamentul…
  • 300.000 de copii din Romania urmeaza sa primeasca un ajutor de cate 500 de lei din partea Gzuvernului. pentru asta parintii trebuie sa depuna cerere de ajutor educational, daca fac parte din familii defavorizate. Cel mai devreme banii vor ajunge la finalul lui septembrie.
  • Senatul Româniai a aprobat legea care le da dreptul persoanelor care au împlinit 16 ani să voteze la alegerile locale și europarlamentare. Legea urmează să treacă și pe la Camera Deputaților, care este for decizional în acest caz.
  • Crește ROBOR-ul, cresc și prețurile, dar cresc și pretențiile românilor care vor apartamente. După 7 ani, cumpărătorii vor case cu suprafețe tot mai mari. Să fie și birou – și sală de clasă
  • Uniunea Europeană o spune cu subiect și predicat: gazele rusești sunt folosite că arm a șantajului de către Puțin. Dăm drumul la gaze prin Nord Stream 1 imediat ce ne ridicați sancțiunile, vine replică lu iPeskov de la Kremlin.
  • Vine vara, bine-mi pare! Vorbim de vara viitoare! Ministrul Tanczos Barna da drumul la licitația pentru amenajarea plajei din Mamaia, că să nu mai iasă discuții prin presă și caterincă pe social media.

Recomandări

ISRAELUL EVACUEAZĂ OAMENII
CÂND VOTEZI
TRUMP NAKED
HOP ȚOP LA CONCURS!
ECLIPSĂ TOTALĂ LA COMANDĂ
CE FACI TOAMNA