• Începe meciul nostru, dar îți amintesc că imediat după ce terminăm noi, începe și cel al Naționalei de fotbal, primul după 38 de ani cu Lucescu selecționer. Meciul contează și pentru calificarea la mondiale.
  • Nu știi sigur dacă vine toamna? Vei fi 100% convins de luni, când începe școala. Nu atât cu vreme rea, cât cu probleme grave de organizare. Ligia Deca primește un vot de blam din partea părinților. Unul din trei consideră că actuala programă pur si simplu nu ii mai ajută cu nimic pe copii. Ce schimbă Deca, cum și dacă devine România Educată – afli la ȘTIU.
  • Mai cade un mit: „Nu bea cafea seara!” Dimpotrivă, ia o ceașcă! „Napuccino”, combinația inedită dintre o ceașcă de cafea și somn, câștigă tot mai multă popularitate. După o băutură cu cofeină și un power nap de 20-30 de minute vei avea un boost de energie, spun cercetătorii americani
  • Și… o știre care aduce milioane de dezamăgiri. Fiul cel mare al lui David și a Victoriei Beckham s-a lăsat de fotbal la 22 de ani. Ce e în spatele acestei presiuni discutăm cu psihologul Anca Amariei.
  • Vrei la mare, dar trebuie să ai si grijă pe unde treci! Autoritățile din judetul Constanta au interzis târgurile de animale din cauza focarului de variola din Bulgaria.
  • Așa arată un ajutor de la guvern. Și miliardarii primesc bani de la stat, dar nu se intampla in România lui Ciolacu. E vorba de marii producători de ceasuri de lux din Elveția. Îți explic cum sunt susținuți ca să rămână brand mondial, așa cum ar putea să valorifice și România: ia românească pe care o valorifică mai mult străinii, ape minerale cum nu mai găsești nicăieri și lemnul made in România tăiat din pădurile noastre fără să aducă plus-valoare.
  • Ești prea frumos pentru YouTube, caută altă platformă. Cel mai mare serviciu VIDEO din lume schimbă algoritmii. Nu interzice, dar ascunde filmulețele în care este promovat cât de bine arată o fată sau un băiat după make-up și exerciții de fitness.
  • Și… un subiect pe care să il discutăm cu psihologul Anca Amariei: Părinții care încearcă să-și protejeze copiii de prietenii cu influență negativă sfârșesc prin a le face un deserviciu. Asta arată un studiu făcut de Universitatea Florida Atlantic pe aproape 600 de copii, cu vârste curpinse între 9 și 14 ani.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?