Mădălina Bucur, Mădălin Mihai și Mihnea Predețeanu – expert în comunicare politică, Managing Partner Predețeanu and Partners sunt jurații de astăzi.

  • Cât de tare i-a speriat războiul din Ucraina pe militarii români. Anul ăsta și-au dat demisia mai mulți militari decât în ultimii doi ani la un loc. Războiul din Ucraina a fost și cel mai căutat subiect pe internet de către români.
  • În plină criză energetică, Ministerul Energiei e marele perdant, conform proiectului de buget pe 2023. I-a scăzut bugetul cu două treimi față de anul ăsta.
  • Filmul bate moda. Tendințele de sezon sunt date de serialul filmat și în România – Wednesday. Cum schimbă stilul Goth rafturile din magazinele de haine.
  • Deputații au votat azi un proiect de lege prin care accesul cetățenilor va fi permis în bazele sportive ale unităților de învățământ în afara orelor de curs, gratuit sau cu plată.
  • Credeai că le-ai auzit pe toate? Ce zici de asta: Lovitură de stat în Germania! Nu mă țîn de glume, un grup de nemți extremiști chiar s-au gândit serios la asta, plănuiau să ia cu asalt clădirea Parlamentului. Și autoritățile au luat treaba în serios – trei mii de polițiști au luat parte la acțiunea care s-a lăsat cu 25 de arestări și percheziții în 130 de locații.
  • Te bucuri că ai scăpat de COVID, ce zici de niște scarlatină? Englezii sunt în alertă – 450 de copii au fost infectați în ultimele două săptămâni. Și mai tragic este că nouă dintre ei au murit.
  • Dau doi… dolari pe datele tale personale. Amazon te plătește să îi pui la dispoziție datele de pe mobil. Ca să-ți facă reclamele mai plăcute!

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA